KAI - noże japońskie
( ilość produktów: 145 )KAI to renomowana japońska marka noży japońskich i innych akcesoriów kuchennych. Firma istnieje już od ponad 100 lat. W naszej ofercie znajdą Państwo trzy serie noży KAI: Shun, Wasabi Black oraz Seiku Magoroku Red Wood.
Noże japońskie KAI Shun posiadają ostrza wykonane z kilkunastu lub nawet kilkudziesięciu warstw stali o różnej twardości i elastyczności. Wypracowane w ciągu wielu dekad proporcje pomiędzy poszczególnymi warstwami przekładają się na dskonałą wydajność tych noży.
Noże japońskie KAI Wasabi Black wyróżniają się niezwykle komfortową rękojeścią o właściwościach antybakteryjnych. Efekt ten został uzyskany dzięki połączeniu bambusa z polipropylenem. Ostrze wykonane ze stali wysokowęglowej Daido 1K6 charakteryzuje się twardością rzędu 58 HRC.
Z kolei elementem wyróżniającym noże japońskie KAI Seiku Magoroku Red Wood jest piękna rękojeść wykonana z drewna cedru japońskiego.
Noże japońskie KAI są chętnie wybierane przez profesjonalnych kucharzy. Równocześnie, ze względu na atrakcyjną cenę, są dostępne także dla kucharzy-amatorów.
Zobacz kilka ciekawostek dotyczących noży japońskich: O nożach japońskich słów kilka
- KAI Wasbi (23 prod.)
- KAI Seki Magoroku Red Wood (16 prod.)
- KAI Shun (44 prod.)
- KAI Shun White (11 prod.)
- KAI Shun Premiere (18 prod.)
- KAI Shun Pro Sho (9 prod.)
- KAI Shun Nagare (11 prod.)
- KAi Pure Komachi 2 (10 prod.)
- KAI Seki Magoroku Shoso (16 prod.)
- KAI Seki Magoroku Kinju (11 prod.)
- Kai akcesoria (13 prod.)
- KAI Seki Magoroku Composite (13 prod.)
- KAI Kamagata Tim Mälzer (10 prod.)

KAI - zestaw trzech noży japońskich Shun

KAI - nóż Deba 21 cm Wasabi

KAI - nóż japoński Deba 15 cm Wasabi Black

KAI - nóż Deba 10,5 cm Wasabi

KAI - nóż do warzyw 10 cm Wasabi

KAI - japoński nóż do plastrowania 20 cm Shun

KAI - japoński nóż uniwersalny 10,3 cm Shun

KAI - nóż do pieczywa 22,5 cm Shun

KAI - japoński nóż do filetowania 15 cm Shun

KAI - japoński nóż do pomidorów 15 cm Shun

KAI - japoński nóż do steków 12,5 cm Shun

KAI - nóż japoński Santoku 16,5 cm Wasabi

KAI - nóż Nakiri 16,5 cm Wasabi

KAI - japoński nóż Santoku karbowany 16 cm Shun

KAI - nóż japoński Yanagiba 24 cm Wasabi

KAI - nóż japoński Yanagiba 21 cm Wasabi

KAI - nóż japoński Yanagiba 15,5 cm Wasabi

KAI - nóż japoński do wędlin 23 cm Wasabi

KAI - nóż japoński do chleba 23 cm Wasabi

KAI - nóż japoński kucharski 25 cm Shun

KAI - nóż japoński kucharski karbowany 20 cm Shun

KAI - nóż japoński szefa kuchni 20 cm Shun stal damsceńska

KAI - nóż do szynki 30 cm Shun

KAI - nóż japoński szefa 20 cm Wasabi

KAI - nóż japoński kuchenny 15 cm Wasabi

KAI - japoński tasak 19,5 cm Shun

KAI - zestaw nóż i widelec do mięs Shun

KAI - Nóż uniwersalny, ząbkowany 16,5 cm SHUN PREMIERE

KAI - Nóż szefa 20 cm SHUN PREMIERE

KAI - Nóż uniwersalny 15cm SHUN PREMIERE

KAI - Nóż SANTOKU 17 cm Seki Magoroku Red

KAI - Nóż uniwersalny 15 cm Seki Magoroku Red

KAI - Nóż do plastrowania 18 cm SHUN

KAI - Nóż do filetowania flexible 18 cm SHUN

KAI - Widelec do mięsa SHUN

KAI - Nóż Szefa 15 cm SHUN

KAI - Nóż do filetowania GOKUJO 15 cm SHUN

KAI - Zestaw 2 noży SHUN w drewnianym etui

KAI - Nóż Santoku szeroki 18 cm SHUN

KAI - Nóż obierak profil 6,5 cm SHUN

KAI - Nóż do warzyw 9 cm SHUN

KAI - Nóż do pieczywa 23 cm SHUN PREMIERE

KAI - Nóż do plastrowania 24 cm SHUN PREMIERE

KAI - Nóż DEBA 15,5 cm Seki Magoroku Red

KAI - Nóż do plastrowania karbowany 22,5 cm SHUN

KAI - Zestaw 2 noży SHUN PREMIERE

KAI - Nóż NAKIRI 14 cm SHUN PREMIERE
